Здравейте! Ще я карам направо!. Така читател на Plovdiv24.bg започва

...
</TD
>Здравейте! Ще я карам направо!. Така читател на Plovdiv24.bg започва
Коментари Харесай

Има ли полиция? Незабавно арестувайте този кретен!

" Здравейте! Ще я карам напряко! ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. Даваме му думата в този момент за продължението:

" Във връзка с Ваша обява от 19.02.2023 за . Тази, както и доста други... Изпращам Ви и следващия сниман ненормалник, без опрощение! Но дружно с него и един коментар!

Гневен съм от своеволията и неразумното държание на водачи, ядосан съм, че всекидневно стават тежки пътни произшествия и се погубват животи! Гневен съм, че полицията спи!

Както може да видите и във видеото, полицейски автомобил изчаква на червен светофар отляво и не подхваща каквито и да било дейности, откакто секунди по-рано е било на косъм от тежък случай.

Самият човек, намиращ се тъкмо вдясно от рейса, възмутително подвига ръка. А, в случай че пешеходците се намираха с две секунди по-напред, изключително и с неналичието на видимост от спрелия на алено рейс?

А, велосипедиста в далечината... него несъмнено не го видяхте... Колко доста, и то на косъм! За малко, бе! За малко! И Слава Богу! Но, докога? До идващия път, когато някой си погуби живота на пътя или остане неработоспособен поради малоумието на другиго! ".

Прави усещане, че номерът на въпросния автомобил не е български, а най-веротяно директен. Нарушението е осъществено на кръстовището сред булевардите " Руски " и " Шести септември " в Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР