Заместник-председателят на Народното събрание , заедно с кандидатите за кмет

...
</TD
>Заместник-председателят на Народното събрание , заедно с кандидатите за кмет
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин подкрепи социалистите в Пловдив

Заместник-председателят на Народното събрание, дружно с претендентите за кмет на град Пловдив арх. Костадин Палазов, за кмет на регион " Източен “ Димитър Джевизов, лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България “ Калин Милчев и ръководителят на Горско стопанство на БСП-Пловдив и депутат, посетиха най-проблемния квартал в Пловдив " Столипиново “.

Те организираха голям брой диалози лице в лице с поданици на най-голямата малцинствена махала на Балканите, където за следващ път откриха, че очевидно от измененията насам, десните управници на Общината абдикират от проблемите на жителите в този квартал.

Лично претендентът за кмет на регион " Източен “ Димитър Джевизов разведе социалистите из махалата и сподели най-фрапиращите обекти. Течаща канализация от избените пространства на панелните блокове и камари битови боклуци, несъбирани с месеци, бяха едни от най-честите проблеми, посочени от жителите.

Жителите на квартала обявиха пред зам.-председателя на Народното събрание, претендентите за кметове и общински съветници, че има блокове, където в XXI-ви век няма течаща вода и това състояние е от десетилетия. Вигенин, и претенденти от листата на " Българска социалистическа партия за България “ се срещнаха от първо лице с проблемите на жителите.

Те се увериха с очите си по какъв начин в огромна част от общинските блокове мазетата са неизползваеми, защото в тях извира противоположна вода и излиза на улицата, където се образува непрекъснат поток, който е прочут измежду локалните като " река Соколица “. Положението в квартала крие голям риск от екологична и здравна рецесия, сигнализират социалистите след срещите в Столипиново.

Видимо е, че ръководещите до в този момент по никакъв метод не вземат решение проблемите на жителите в квартала. Те само биват търсени и лъгани по време на избори, а след това всичко дадено се не помни до идващите локални избори.

Кандидатът за кмет на региона Димитър Джевизиов и претендентът за кмет на Община Пловдив арх. Костадин Палазов предложиха своите визии за справяне с проблемите на столипиновци, а хората споделиха, че виждат вяра в претендентите от листата с №1.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР