Загиналият таксиметров шофьор Сурай Ахмед е поел поръчката за София

...
</TD
>Загиналият таксиметров шофьор Сурай Ахмед е поел поръчката за София
Коментари Харесай

Загиналият до Пловдив Сурай поел поръчката от свой колега в последния момент

Загиналият таксиметров водач Сурай Ахмед е поел поръчката за София от собствен сътрудник, предава 24rodopi.com.

Колегата му e имал ангажимент и в последния миг се отказал, като Сурай решил да извърши курса. Toй от летището в столицата той е взел прибиращия се към Кърджали гурбетчия Салиф Тефик. Младият мъж от десетина години живеел в Австрия. Тръгнал си към родния край, с цел да си подмени с бърза поръчка шофьорската брошура и след това считал да се върне във Виена при брачната половинка си. Затова и не поискал тя да го придружи.

Катастрофата стана на основния път Пловдив - Хасково в понеделник, 12 декември. В конфликта на към 4 км след изхода на Пловдив, в местността " Кемера ", са взели участие три автомобила - БМВ със софийска регистрация, такси " Дачия " с кърджалийска регистрация и пловдивска КИА. 

В тежко положение в болница е превозен 45-годишният водач на БМВ-то. 

Разследващи разкриха пред  Plovdiv24.bg , че въпросното беемве се е движело с доста над пр евишената скорост. Според думите им немското возило е летяло с над 120 км/ч. Все още все ппак се изясняват причините за катастрофата и се събират данни. 

Стотици пристигнаха на гробището в кърджалийското село Горна Крепост през вчерашния ден, с цел да изпратят в последния му път Сурай Ахмед.

" Нашият брат, който в никакъв случай нищо на никого не отхвърляше, ни напусна. Не сподели " Не “ даже на гибелта ", означи Айхан Гюнеш, другар на Сурай.

На поклонението пристигнаха доста хора от прилежащи села и Кърджали.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР