Задържани са извършителите на палеж на входната врата на кооперация,

...
</TD
>Задържани са извършителите на палеж на входната врата на кооперация,
Коментари Харесай

Бургаската полиция по следите на двама подпалвачи

Задържани са причинителите на палеж на входната врата на кооперация, ситуирана на ул. " Карлово " № 32 в к-с " Лазур ", сбъднат на 13 април. Подпалвачите са двама престъпно проявени и осъждани мъже от Гълъбово - на 26 и 34 години.

При осъществени дейности по следствието - претършуване и изземване  на адресите, населявани от мъжете, са открити и конфискувани облеклата, с които са били облечени, както и раницата, в която са пренасяли горивните материали по времето на палежа. Посредством видеозаписи е открит маршрутът на причинителите. Извършено е различаване, пред арбитър са разпитани и очевидци.

Мъжете са създали цялостни признания и са описали механизма на осъщественото от тях закононарушение. Причините за палежа са в развой на изясняване. Събраните досега материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Палежът е оголен вследствие на взаимните полицейски дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас, Пето Районно ръководство – Бургас, Районно ръководство – Несебър и ОДМВР – Стара Загора.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР