Приятел на загиналия водач Кристиан Екмекчиян, причинил жестокия пътен инцидент

...
</TD
>Приятел на загиналия водач Кристиан Екмекчиян, причинил жестокия пътен инцидент
Коментари Харесай

Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока след хилядите малки дяволи?

Приятел на починалия лидер Кристиан Екмекчиян, предизвикал жестокия пътен случай на бул. " Руски ", се сбогува с него посредством пост в обществените мрежи и косвено намекна за други по-леки пътни произшествия на починалия юноша, видя Plovdiv24.bg.

" Кристиане,

Сега, когато теб към този момент те няма, май е прекомерно късно да ти размахам пръст в лицето. Да ти повиша звук, да се скараме, да ти тръшна вратата на колата и всичко това, тъй като се безпокоя за теб и този твой “бохемски манталитет ", който в последно време ми се струваше малоумен, недомислен и аз ти го споделих на последната ни среща преди към месец.

Сега съм гневен за твоята безнаказаност към самия себе си и към хората, които са били с теб, в тази машина, чието само предопределение е да те закара от точка А до точка Б, само че към този момент те няма и няма значение.

Трябваше ли по този метод да си “научиш урока " след хилядите “малки дяволи ", които те сполетяха?

Някои биха споделили, че това е заслужено.

Не! Нито една гибел не може да бъде обективна.

Нямам думи да ти опиша какъв брой ме боли, че те няма. Сега ми се желае да ти се обадя, да се посмеем, да си поговорим, помълчим.

Иска ми се да те има! Сега желая да ти звънна, само че зная, че един безучастен женски глас ще ми каже: “Моля, пробвайте по-късно. "

И колкото и пъти да опитам. Сигналът ще бъде свободен, към този момент е късно!

Дано си свободен, приятелю. Дано ти е леко и пътят ти да бъде ярък.

Тази нощ аз те диря в небето и зная, че те има, като звезда, която грее, тъй като ти беше подобен човек!

Ти носеше светлина, споделяше я, търсеше я и постоянно успяваше да я откриеш. Благодаря ти, че беше светулка в моята нощ!

Обичам те! Спи умерено своя безконечен сън. Лека нощ ", споделя приятелят му.

Припомняме, че тежкият случай стана рано в понеделник към 3:20 ч. и лиши живота на двама млади – 21-годишният Кристиан и 20-годишната Теодора. Мощният джип, каран от Кристиан, се е врязал с висока скорост в две дървета. Автомобилът е идвал от Централна гара в посока бул. " Шести септември “. 

Няма изясненост за положението на 22-годишните момче и момиче, които са се возили на задната седалка на джипа-ковчег. Лекарите не дават повече информация, защото се води разследване. Двамата се намират в УМБАЛ " Св. Георги ".

Пожарникарят, върху който падна дърво по време на избавителната акция при тежката злополука на бул. " Руски " в Пловдив, е в устойчиво положение, оповестиха по-рано през днешния ден от болничното заведение за  Plovdiv24.bg
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР