Поредното изпълнение на шофьор остави без думи водачи на възлова

...
</TD
>Поредното изпълнение на шофьор остави без думи водачи на възлова
Коментари Харесай

И подобно изпълнение на шофьор до Пловдив не бяхме виждали

Поредното осъществяване на водач остави без думи водачи на основна пътна артерия до Пловдив, видя  Plovdiv24.bg  във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив ". Явно, с цел да прикрие слънцето, което му пречи индивидът, е поставил външно було вид сенник на целия непряк прозорец на автомобила си. То обаче заема абсолютно цялата забележима част и надлежно лимитира опцията за гледане встрани и това, което се случва вляво от водача.

" Ето по този начин се кара в Пловдив....На влизане в Пловдив по околовръстното на Скутаре. Тук тъкмо се престроява на влизане в Пловдив посока Скобелева майка... ", обяснява  водачът, разгласил фотографията.

" Трагедията е цялостна ", разясняват водачи.

" В много градове съм карал, но като тук. Всички са " освободители ". Знаци, правила за придвижване, приемливост, това са неща, дето другите би трябвало да ги съблюдават. "

Оказва се, че колата не е паркирала на остров върху маркировката, както някои биха си помислили:

" В движение е и влиза в Пловдив по околовръстното на Скутаре... Представи си какъв ляв завой направи и по какъв начин се престои ", написа в пояснение очевидеца на протичащото се.

Ето и още отзиви по въпроса:

" Ако не му пречи да си гледа огледалото, не виждам проблем. Така или другояче, има сляпа зона "

" Отражението от сенника не е ли проблем? "

" За кого? Разминавате се за секунда. По тази логичност ви пречи и отражението на слънцето в насрещно движещите се коли "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР