Пловдивчанка с революционно предложение относно разписанията на автобусите от градския

...
</TD
>Пловдивчанка с революционно предложение относно разписанията на автобусите от градския
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Автобусите да са на всеки час, така поне ще знаем кога да излизаме, а не да висим като каиши по спирките

Пловдивчанка с революционно предложение по отношение на разписанията на рейсовете от градския превоз.

" Нека да ги създадат на кръговиден час, най-малко да знаем по кое време да излизаме, а не да висим като каиши по спирките! Много по- дребни градове имат естествен и постоянен градски превоз! В Пловдив е подигравка! Защо някои линии имат по 7-8 коли, а други по две?! Да се чака повече от 40 мин до час в работен ден е неуместно ", завършва в своя сигнал до Plovdiv24.bg гражданката.

Припомняме, че по 15 от линиите на градския превоз в Пловдив се извършва признатото с Решение №130 на Общинския съвет лятно маршрутно разписание. Причина са продължаващите строително-монтажни работи по бул. " Александър Стамболийски ", бул. " Дунав ", бул. " Васил Априлов ", ул. " Брезовско шосе ", ул. " Даме Груев ", бул. " Христо Ботев " и кръговото кръстовище пред Централна гара, както и на Голямоконарско шосе. 

До привършване на пътните поправки, само че не по-късно от 31 декември, рейсовете по линии №9, 12, 16, 18, 20, 21, 24, 25, 29, 37, 93, 99, 113, 116 и 222 ще се движат с лятно разписание. Рейсовете по останалите линии се извършват според одобреното от общинската транспортна скица маршрутно разписание.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР