За повечето мъже средната продължителност на половия акт е седем

...
За повечето мъже средната продължителност на половия акт е седем
Коментари Харесай

Каква е средната продължителност на секса?

За множеството мъже междинната дълготрайност на половия акт е седем минути. 

(Във видеото може да научите повече за: 18 забавни обстоятелството за любовта)

Уролог, сексолог, лекар на медицинските науки Александър Лубенников говори за това в своя канал в обществената мрежа Телеграм.

Любенников назова продължителността на половия акт от пет до 10 минути естествена и здравословна. Според него доста мъже стартират да сигнализират за ускорена еякулация, в случай че интервалът продължава по-малко от пет минути. Лекарят обаче успокои, че страховете им са напразни.

" Дори и с една минута тази диагноза не постоянно се слага, с цел да се сложи диагноза, в допълнение към времето, би трябвало да има незадоволеност в мъжа или в двойката “ , сподели Александър Лубенников, уролог и сексолог.

Лекарят изясни, че по време на диагностиката и лекуването е от главно значение по кое време е почнала ускорената еякулация: след някакво събитие или през цялото време на половата интензивност. Специалистът добави, че за нарушаване може да се приказва, в случай че има нарушаване на потентността, защото бързата еякулация е чест сателит на проблемите с ерекцията.

Накрая докторът на медицинските науки означи, че актуалната медицина разрешава да се оправим с казуса и да удължим времето на половия акт. Използват се разнообразни техники – от психотерапия до хирургия. Основното нещо е да не се стеснявате да се обръщате към лекарите с проблемите си, заключи лекарят.

По-рано Лубенников предизвести за неочевидна заплаха за потентността. Според него заседналият метод на живот може да съсипе половия живот на мъжа.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР