Пловдивчанинът Асен Ангелов, определящ себе си като транссексуален и представящ

...
</TD
>Пловдивчанинът Асен Ангелов, определящ себе си като транссексуален и представящ
Коментари Харесай

Транссексуален е обвинен в извършване на тежко криминално престъпление

Пловдивчанинът Асен Ангелов, определящ себе си като транссексуален и представящ се с името Лидия, финтира Районен съд - Пловдив и провали плануваното за през вчерашния ден наказателно дело, в което той е обвинен, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Асен е с мярка за неотклонение подписка, постоянно е свикан и не е представял в съда причина за отсъствието си.

Поради тази причина съдията промени мярката му за неотклонение в " задържане под стража ". Така обвиненият би трябвало да бъде доведен с белезници за идващото съвещание, което бе планувано за 30 март от 11.30 часа.

Ангелов е упрекнат в осъществяване на тежко престъпно закононарушение - лишаване на непознати движими движимости (пари на стойност 7000 лева.) от 90-годишния Петър Дуков, като също така е сложил в беззащитно положение възрастния човек, заключвайки го в в предверие на избеното помещение на постройката, в която живее.

Инцидентът е от август 2022 година, когато Асен инцидентно се срещнал с потърпевшия и се показал с женското си име Лидия. Използвайки добрината на възрастния човек, Асен Ангелов почнал да посещава жилището му. Петър Дуков му предложил храна или пари да закупи такава и двамата разговаряли, като подсъдимият се оплаквал от тежкото си съществуване.

В един от тези дни потърпевшият решил да даде пари на " Лидия ", с цел да напазарува. Имал спестявания, които държал в джоб на палто, закачено в дървен дрешник, който заключвал с ключ. Изкарал сумата от 35 лева и я дал на подсъдимия, а останалата в размер на 7000 лева прибрал още веднъж в палтото. Докато разговаряли, потърпевшият му споделил, че е пригодил стая за живеене в избените пространства на постройката и решил да му я покаже. Двамата тръгнали към избата, без възрастният мъж да заключи жилището си, защото живеел на първия етаж.

След като слезли в избените пространства и потърпевшият отключил антрето към стаята, ключовете останали на ключалката на антрето. Подсъдимият Асен Ангелов се възползвал от обстановката, заключил възрастния мъж в помещението, отишъл до жилището му, взел паричната сума, която малко преди този момент видял къде потърпевшият държи и необезпокоявано напуснал жилищната постройка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР