Петър Троянов от политическа партия ГЕРБ излезе с анализ относно

...
</TD
>Петър Троянов от политическа партия ГЕРБ излезе с анализ относно
Коментари Харесай

Петър Троянов: Ще бутне ли Альоша сдържаният и възпитан професор Старибратов?

Петър Троянов от политическа партия ГЕРБ излезе с разбор по отношение на политическата акция, която се разиграва в последните дни и обвързвана с балотажа, дадените обещания от. Ето какво написа той във фейсбук, видя  Plovdiv24.bg:

17 пъти ГЕРБ, един път Политическа партия - Демократична България. Това е прессъобщение от претендента на Политическа партия -ДБ за регион " Централен " Чило Попов до медиите.

Позитивните, градивните, умните и красивите от Политическа партия - Демократична България приказват цяла седмица единствено за ГЕРБ, като даже не помниха личната си стратегия.

Защото схванаха, че с нея не става, тъй като схванаха, че да са умни и красиви, не им печели избори, тъй като схванаха, че няма какво да предложат.

Стигна се до там възпитаният и въздържан професор да се извинява, че е учтив и въздържан.

Вероятно на следващия ден ще се извини, че желае да бута Альоша. Да, професорът - сдържаният и възпитаният желае да бута Альоша.

Видя обаче, че хората това в Пловдив " не ги кефи " и го " не помни " в концепциите си.

Красивите и умните, в действителност приказват единствено това, което хората желаят, а не това, което би трябвало да кажат.

Възпитаният и въздържан професор към този момент наподобява доста на последния в листата - Манол Пейков, който очевидно обаче е пример за държание в Политическа партия -ДБ с истеричното си държание.

И по този начин, професоре, ще бутнете ли Альоша, а в подножието на Бунарджика ще извършите гей церемониал с господин Пейков, или това е единствено, в случай че хората го желаят?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР