Парк БунарджикСлед няколкогодишно прекъсване на изявите си група Легендите“ се

...
</TD
>Парк БунарджикСлед няколкогодишно прекъсване на изявите си група Легендите“ се
Коментари Харесай

Легенди идват в Пловдив

Парк Бунарджик

След няколкогодишно спиране на изявите си група " Легендите “ се завръща на българската музикална сцена. “Легендите " е супер група, която сплотява именити музиканти от 3 генерации в общ план, който преразказва по друг метод историята на българскатa рок музика от последните 40 години. В нея вземат участие имена с голям професионален опит, които оферират едно живо осъществяване, поднесено атрактивно и съвременно по международни стандарти, структурирано по нов за българския концертен живот метод.

В настоящия състав на " Легендите “ влизат: Йордан Караджов от " Сигнал ", Димитър Кърнев от D2, Константин Цеков от ФСБ и Станислав Сланев – Стенли. Гост музиканти са Александър Обретенов и Васил Вутев.

Всички те се събират за поредност концерти в цяла България. Турнето на " Легендите “ стартира във Велико Търново на 14 юни, с цел да продължи на 15 юни в Пловдив, на 16 юни в Стара Загора, на 18 юни във Варна, на 20 юни в Шумен, на 21 юни в Русе и на 16 юли в Бургас.

Музикалната рок епопея ще бъде разказана от самите реализатори на шлагерите, които ще пресъздадат безконечните си песни в истинските им аранжименти. Евъргрийните ще бъдат и образно показани посредством специфична мултимедия, която напълно ще потопи публиката в духа на времето на обичаните й песни.

Рок спектакълът ще предложи и изненади. Всеки от фронтмените ще изпее ария на друга група, чийто член не е.

" В " Легендите “ съм по покана на Косьо Марков. Спечели ме с това, че ще има крепко рок! И в действителност е по този начин! “, споделя Данчо Караджов. " Силно стимулирани сме да поднесем на нашата аудитория неповторимо прочувствено прекарване и хората да си потеглят удовлетворени и щастливи от нашите концерти! ", разяснява Митко Кърнев.

" Даваме нов живот на обичани и познати песни, като ги представяме в разнообразни разновидности, което си е музикално благосъстояние! “, споделя Косьо Цеков. " Изпълнението на остарели шлагери е разковничето на триумфа, само че би трябвало да има и нещо ново и ние ще го дадем на нашите почитатели! “, приключва Стенли.

В Пловдив концертът ще е на 15 юни (четвъртък) в Летен спектакъл от 20,30 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР