Неизвестни граждани са намерили решение на новопоявилия се проблем, свързан

...
</TD
>Неизвестни граждани са намерили решение на новопоявилия се проблем, свързан
Коментари Харесай

Русенци показаха страхотна изобретателност

Неизвестни жители са намерили решение на новопоявилия се проблем, обвързван с инсталираните бариерни колони в региона на бл. “Енергетик 1 “ и бл. “Енергетик 2 “. В началото на седмицата излезе информация в русенските Фейсбук групи, че водачи, влизащи и излизащи от паркинга пред блоковете, чуват звуков сигнал и макар че няма инсталирани бариери, се чудят и вършат опити да платят за престоя си на паркинга. Не е ясно кой и по кое време го е направил, само че се оказа, че решение – въпреки и малко необичайно, към този момент е открито, съобщи Русе Медиа.

На входа и изхода на паркинга, които са по-близо до УМБАЛ " Медика “, върху устройствата са нахлузени найлонови чували, с цел да отпаднат опитите на водачите да заплащат и да натискат бутони. Остава само звуковият сигнал и късото удивление, само че пък към този момент е избегнат трафикът и скупчването на коли край бариерните колони, изключително в утринните часове.

На другите вход и излаз откъм ул. “Братислава “ нововъведението не е приведено в деяние – най-вероятно, тъй като закриването на въпросните устройства би ги направило невидими в тъмната част на денонощието. А навръх това място, преди да бъдат инсталирани, имаше няколко случая от водачи, които са се качили на " островчето “ и са разрушили картерите си, а следите още личат.

Към момента към момента няма публична информация дали ще се вкарат бариери, които да лимитират паркирането в региона, или е открито друго решение.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР