Най-голямото икономическо събитие за агробизнес в Югоизточна Европа АГРА 2023

...
</TD
>Най-голямото икономическо събитие за агробизнес в Югоизточна Европа АГРА 2023
Коментари Харесай

600 компании от 25 държави ще участват в най-голямото изложение за агробизнес

Най-голямото икономическо събитие за агробизнес в Югоизточна Европа АГРА 2023 ще се организира от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив. По данни все още близо 600 компании от 25 страни ще показват своите разработки, артикули и услуги на влиятелното интернационално ревю, оповестиха от Пловдивския панаир.

Наетите изложбени площи са с 25% повече от миналогодишната галерия, което прави форума един от най-мащабните за последните пет години. Тече усилена подготовка по прецизната организация и сполучливото му осъществяване, оповестяват от мениджмънта на изложбения център. Това е 31-вото издание на интернационалната земеделска галерия и обгръща всички браншове на земеделието: просвета, процедура, технологии, техника, артикули, нововъведения и услуги в земеделието и отглеждането на животни.

АГРА 2023 се организира още веднъж под егидата на Министерството на земеделието и с поддръжката на Селскостопанска академия. За повторно сътрудник на Международен панаир Пловдив в ревюто е АГРОТЕХ - Асоциацията на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България.

Един от главните акценти на АГРА 2023 ще бъде прецизното земеделие, което се концентрира върху актуалните аграрни технологии и техните преимущества за производителите. Посетителите на изложбата ще се срещнат с настоящите трендове в бранша, свързани с автоматизацията и дигитализацията.

Развитието на АГРА като ревю за нововъведения в региона на агробизнеса дефинира възходящия тренд на изложбата и нейните мащаби. Конкурсът за нововъведения е неизменима част от богатата съпътстваща програмата и обичайно притегля необятен публичен, професионален и медиен интерес. Комисия от видни специалисти и учени още веднъж ще прегледа и оцени софтуерните новости и произведения, а най-авангардните от тях ще бъдат отличени с влиятелните награди на състезанието.

От 21 до 25 февруари Международен панаир Пловдив събира на АГРА 2023 всички сектори в земеделието: растениевъдство, машини и инвентар за него; сортови семена, посадъчен материал и препарати за растителна защита; отглеждане на животни - съоръжение, съоръжения, уреди, ветеринарна медицина; сортировъчна и опаковъчна техника, съпътстващи застрахователни и финансови действия.

Успоредно с АГРА 2023 в Международен панаир Пловдив се организират и влиятелните изложения ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ, които също притеглят забележителен брой гости. Изложителите на мегафорума имат опция да се показват пред многохилядна публика. Миналата година интерес към него са показали близо 42 000 гости.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР