На свое заседание Градският съвет на Младежкото обединение на БСП

...
</TD
>На свое заседание Градският съвет на Младежкото обединение на БСП
Коментари Харесай

Стефан Георгиев е новият председател на младите социалисти в Пловдив

На свое съвещание Градският съвет на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия – Пловдив единомислещо избра за собствен ръководител Стефан Георгиев, който до момента беше учредителен секретар на структурата.

22-годишният социалист учи финанси в пловдивски университет и работи като търговски представител в областта на образованието.

Стефан Георгиев е настоящ член на Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. На последните избори за локална власт той беше в листата за общински съветници, а в този момент е част от листата за народни представители на Българска социалистическа партия за 16 МИР.

След избора си Георгиев благодари на досегашния координатор Крум Станчев за работата му с младите социалисти. Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – Пловдив ще продължи да пази интензивно ползите на жителите както на локално, по този начин и на национално равнище.

Младите социалисти ще работят изключително интензивно за усилване на ползите на младото потомство. Най-младата листа на Българска социалистическа партия за идните избори на 9 юни е точно в Пловдив, което е показателно за интензивността и качествата на младите социалисти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР