Мощен рев на мотори тероризира всяка нощ жителите на район

...
</TD
>Мощен рев на мотори тероризира всяка нощ жителите на район
Коментари Харесай

Шумни мотори продължават да тормозят пловдивчани

Мощен плач на мотори тероризира всяка нощ жителите на регион " Тракия ".

" Възмутена съм от страшния звук, който се подвига безусловно всяка вечер от мотористи и " спортни " коли. Това се прави постоянно след 22 часа и пречи, несъмнено, на спокойното превозване на вечерта. Тази наклонност продължава да се ускорява в последните 2-3 години ", споделя пловдивчанка пред Plovdiv24.bg .

Според гражданката водачите съзнателно тормозят живущите:

" Не разясня по-шумните мотори или естествения звук от трафик по оживените булеварди, а нарочното форсиране по светофарите. Това държание не е обикновено и управляващите би трябвало да вземат ограничения за ограничение на шумовото замърсяване. Не можем да си отворим прозорците! ", добавя тя.

От Plovdiv24.bg неведнъж сме писали по тематиката. Нощните патрули и честите полицейски акции по никакъв начин не тревожат джигитите. Със специфични групи в обществените мрежи участниците се предизвестяват посред, когато има сходна " заплаха " пред тях. 

Друг проблем да бъдат хванати в крачка, е че форсирането на мотори, както и своеобразните гонки са прекомерно къси -  в рамките на 30, най-вече секунди, повдигане на скоростта и намаляване до идващия светофар. По този метод мъчно може да се уточни съответно транспортно средство, което нарушава закона.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща  на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР