И тази година традиционният ретро парад в Бургас ще впечатли

...
</TD
>И тази година традиционният ретро парад в Бургас ще впечатли
Коментари Харесай

Над 150 автомобила и мотоциклета на ретро парада в Бургас

И тази година обичайният ретро церемониал в Бургас ще впечатли дребни и огромни с атрактивни именити возила, които не могат да се видят всеки ден. В атрактивното събитие ще бъдат показани над 150 автомобила и мотоциклета от всички краища на България. Няма да липсват и посетители от Сърбия, Словения, Хърватска, Гърция и Румъния.

Парадът за типичен коли и мотоциклети се осъществя за 16-та поредна година от Бургаски авто-мото клуб " Ретро “, със съдействието на Община Бургас. Тази година събитието ще се организира на 1 юли /събота/ на алеите пред експоцентър " Флора “.

Любителите на класическите возила ще имат опция да прегледат и да се снимат с неповторимите коли и мотоциклети. Те ще бъдат изложени за разглеждане от 10:00 до 14:30 часа.

В креативна работилница най-малките гости на събитието ще могат да оцветят или нарисуват мечтания от тях ретро автомобил. Ще имат и опцията да сглобят от хартия макет на ретро автомобил.

В 14 часа пред експоцентър " Флора “ ще стартира церемонията по награждаването на участниците. Традиционно ще се връчват награди на участниците с най-атрактивни и достоверни транспортни средства. Част от тях са особено направени авторски съоръжения от автомобилни елементи, които са самобитно произведение на изкуството.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР