Екипите на фондация За нашите деца“ и УМБАЛ Пълмед“ са

...
</TD
>Екипите на фондация За нашите деца“ и УМБАЛ Пълмед“ са
Коментари Харесай

Онлайн курс ще представи нагледно какви са първите грижи за новороденото

Екипите на фондация " За нашите деца “ и УМБАЛ " Пълмед “ са уредници на следващия безвъзмезден онлайн курс " Първи грижи за новороденото “, който ще се организира на 26 октомври, четвъртък, от 14.30ч. Водещ на проявата е още веднъж доктор Диана Аргирова, неонатолог и педиатър от Отделението по неонатология на УМБАЛ " Пълмед “.

Сред тематиките, на които ще се спре доктор Аргирова са по какъв начин да къпем бебето, по какъв начин да го храним вярно, по какъв начин да се грижим за хигиената на нежната му кожа, с какво да го обличаме, по какъв начин да поддържаме подобаващи за развъждането на новороденото условия в дома и редица други детайлности, от които се интересуват младите майки и бащи.

Лекцията ще е съпроводена и с практическа част, при която всяка нужна грижа за новороденото се показва образно върху кукла-манекен.

Желаещите да получат линк за достъп до лекцията в Гугъл Meet и да вземат участие в сесията с въпроси, би трябвало да се записват до 25 октомври на телефони 032/ 943 444 или 0878 445 628, или на е-поща: [email protected].
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР