Движението от Разград към Бургас ще бъде затруднено утре, защото

...
</TD
>Движението от Разград към Бургас ще бъде затруднено утре, защото
Коментари Харесай

Движението от Разград към Бургас ще бъде затруднено на 7 декември

Движението от Разград към Бургас ще бъде затруднено на следващия ден, тъй като два тежкотоварни автомобила с извънгабаритен превоз ще преминат през Шуменска област в утринните часове. Очаква се придвижването по пътя от Разград към Бургас да бъде затруднено, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

Те ще се движат от Разград, в посока Бургас и се чака да бъдат посрещнати от полицейски коли в Шуменско към 10:30 часа, от границата с област Разград, прецизираха за Българска телеграфна агенция от полицията. 

Ширината на всеки от тежкотоварните коли е малко над шест метра, по тази причина се чака придвижването да бъде мощно затруднено, изключително на по-тесните сектори. То ще бъде спирано поетапно за безпроблемното им прекосяване през с. Струйно, разклона за с. Дибич, през селата Радко Димитриево, Ивански, Кълново, град Смядово и с. Веселиново.  От полицията приканват водачите да бъдат търпеливи, да съблюдават напътствията на пътните служители на реда и да не подхващат рисковани маневри.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР