Два случая на проявена агресия и грубо погазване на правилата

...
</TD
>Два случая на проявена агресия и грубо погазване на правилата
Коментари Харесай

Грозни сцени: Шофьори си мятат бутилки по колите на АМ Тракия, имало е и неприлични жестове

Два случая на проявена експанзия и жестоко тъпчене на разпоредбите за придвижване, регистрирани през вчерашния ден на територията на ОДМВР – Пловдив, станаха причина за задържането на трима водачи. По обяд през вчерашния ден е зародил спор сред двама мъже, които пътували надлежно с лек автомобил " Фолксваген “ и товарен " Пежо “ по автомагистрала " Тракия “ в посока София. 

Според първичната информация в продължение на няколко километра те си разменяли неприлични жестове и обиди, а в даден миг единият замерил колата на другия с пластмасова бутилка. При ответна реакция неговият конкурент обаче хвърлил стъклено шише, с което счупил задно стъкло на транспортното му средство.

Виждайки полицейски патрул на една от бензиностанциите, водачите решили да се оплачат, представяйки се по едно и също време като пострадали. В последна сметка инспекцията посочила, че и двамата са имали недопустимо държание на автомагистралата, където се развива и по-висока скорост, и с това са създали риск за личния си и за живота на останалите участници в придвижването. 

След отчет в Районна прокуратура – Пловдив против мъжете – столичанин и гражданин на Ботевград, са стартирани бързи производства за закононарушение по член 325б, алинея 3 от Наказателен кодекс, арестувани са за едно денонощие.

Третият лидер, който е задържан, е
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР