Довършването на стадион Локомотив отново влезе в полезрението на пловдивските

...
</TD
>Довършването на стадион Локомотив отново влезе в полезрението на пловдивските
Коментари Харесай

Разделят новата поръчка за Лаута - вертикална планировка и централна трибуна

Довършването на стадион " Локомотив " още веднъж влезе в полезрението на пловдивските общински съветници. От ПП-ДБ насочиха публично запитване за желанията на общинската администрация след прекъсването на публичната поръчка за 42 милиона лв., предава Plovdiv24.bg .

Владимир Славенски напомни, че при започване на декември Върховен административен съд спря поръчката на съображение няколко тъжби, свързани с прибързаната процедура и повишената цена на дейностите. Съветникът счита, че занапред би трябвало да бъде извършена нова социална поръчка и пита планува ли такава процедура. Иска се публична информация каква сума е обезпечена за стадион " Локомотив "   към 7 декември, както и планува ли се придобиване на граничните зони. 

Кметът Костадин Димитров разяснява по-късно пред публицисти, че община Пловдив е внесла в Министерство на финансите предложение за 42 млн. лв. за стадион " Локомотив ". Предстои да се се направи разбор на средствата, нужни за дотъкмяване на стадиона. Градоначалникът напомни, че документите за публичната поръчка е готова от предходното управление на общината и в процедурата са обединени централната естрада и инфраструктурата. Сега се обмисля вид поръчката да бъде разграничена на две елементи - отвесна планировка и централната естрада.

" Нашата цел е да бъдат довършени стадионите в Пловдив " - безапелационен е Костадин Димитров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР