Домашен социален патронаж вече има на разположение нов автомобил, с

...
</TD
>Домашен социален патронаж вече има на разположение нов автомобил, с
Коментари Харесай

Нов автомобил за потребителите на услугата Топъл обяд в Русе 

Домашен обществен патронаж към този момент има разполагаем нов автомобил, с който ще прави разнос на топлата храна. От придобивката ще могат да се употребяват консуматори на услугата " Топъл обяд “, на които приготвената храна се доставя до домовете им.

Автомобилът е с марка " Renault Express “, като 90% от средствата за закупуването му са обезпечени от Фонд " Социална протекция “ (ФСЗ), а 10% - от бюджета на Община Русе. Превозното средство е добито по Целева стратегия " Патронажна подвижност за доставка на топъл обяд “ при осъществяване на  план " Патронажна подвижност за доставка на топъл обяд в Община Русе “, която се финансира от ФСЗ.

С реализирането на плана ще се подкрепят действия на Домашния обществен патронаж за даване на топъл обяд на лица в най-голям риск от беднотия и материални ограничения, като е обезпечено навременно приемане на приготвената храна.

Припомняме, че услугата Домашен обществен патронаж се утвърди като една от най-важните обществени функционалности в изискванията на спешни обстановки в обществото, а активността ѝ се оказа извънредно ефикасна през последните години.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР