Благотворителен концерт Всички за Георги Гаджев ще събере на сцената

...
</TD
>Благотворителен концерт Всички за Георги Гаджев ще събере на сцената
Коментари Харесай

Вдъхват кураж на пловдивчанина Георги Гаджев с благотворителен концерт

Благотворителен концерт " Всички за Георги Гаджев " ще събере на сцената възпитаници, сътрудници и другари на потърпевшия при случай навигатор от Пловдив, с цел да му вдъхнат кураж. Това заяви за " Фокус " Цветан Цветков, един от основателите на концерта и непосредствен другар на Жоро. " Когато бе най-трудно и най-опасно Жоро не трепна и оказа помощ, макар болката и травмите. Сега е време да помогнем на един огромен първенец и човек, с цел да се възвърне от тежкия случай ", написаха във Facebook уредниците на концерта.

Припомняме, че навигаторът Георги Гаджев пострада по време на подготовка през октомври, на която почина водачът Мирослав Ангелов. 

" Концертът ще се състои на 26 ноември от 11.00 часа в ДК " Борис Христов " в Пловдив. Целта е да съберем средства за подкрепяне на лекуването на Жоро, което е тежко и дългата рехабилитация, която ще продължи с месеци. Той е със строшен таз и прешлен на гръбначния дирек ", сподели Цветков.

Концертът ще бъде под шапката на НУМТИ  " Добрин Петков ". Пострадалият е преподавател в музикалното учебно заведение по клавирен съпровод и негови възпитаници и сътрудници преподаватели се включват в концерта. Ще взе участие и Хорът на пловдивските момчета " Стефка Благоева ", където Гаджев е корепетитор, както и другари и други музиканти. Надяваме се да има аудитория и да му вдъхнем кураж ", сподели Цветан Цветков.

Пловдивска опера пък оказва помощ с рояла " Стейнуей “, който закупи преди време.

В концерта се включва Дуо " Доминанто ", група " Интро " и други самостоятелни реализатори и групи - общо към 15 актьори.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР