Безплатни кемпер спотове, състезания, викторини и много награди могат да

...
</TD
>Безплатни кемпер спотове, състезания, викторини и много награди могат да
Коментари Харесай

Обявиха безплатни кемпер спотове за посетители, състезания и награди на първия Къмпинг фестивал в Бургас

Безплатни кемпер спотове, надпревари, викторини и доста награди могат да чакат всички гости на първото издание на Къмпинг фестивала Explore the world 2024. Той ще се организира на 27 и 28 април на Морска гара - Бургас.

Събитието, което е първо по рода си, се реализира с поддръжката на Община Бургас и ще събере на едно място най-запалените фенове на почивката на колела. Ще бъдат презентирани разнообразни модели кемпери, каравани, палатки, артикули за къмпинг, спорт и свободно време, аутдор екипировка, както и най-съвременните софтуерни решения за удобна отмора навън. Ще бъдат показани и най-атрактивните къмпинги по Южното Черноморие. Датата не е инцидентна – уредниците са избрали Цветница за старт на едно шеметно и изпълнено с завършения лято.

За всички, които желаят да се причислят към фестивала със личен кемпер и да бъдат част от вълнуващото преживяване, е очакван безвъзмезден паркинг. Посетителите ги чакат редица развлечения, действия навън и разнообразна стратегия с опция за визити на забележителности, музеи и атракциони в региона на Южното Черноморие, разходка с транспортен съд до остров Света Анастасия или Ченгене скеле. И през двата дни ще има сцена, на която от 13:00 до 19:00 часа ще се качат група Four, Атанас Миларов и Самуел Мануелян, Иван Притъргов, група " Силует “, Христина Гугучкова, Преслава Минасян, Пени Ставрева, Чавдар Пеев, Краси Тенев и др.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР