Акцентите в предаването Цветовете на Пловдив“ по Радио Фокус

...
</TD
> Акцентите в предаването Цветовете на Пловдив“ по Радио Фокус
Коментари Харесай

Как се развива културният туризъм у нас и ще има ли България нов имидж в бъдеще, слушайте в предаването Цветовете на Пловдив

Акцентите в предаването " Цветовете на Пловдив “ по Радио " Фокус " през днешния ден: 

През изтеклата седмица Пловдив бе хазаин на 9-тата годишна среща на туристическия бизнес и локалната власт. На нея участваха членове на Асоциацията на българските туроператори и туристически сътрудници от цялата страна, както и представители на български общини, които развиват културен туризъм. Акцент в деветото издание на форума бе устойчивото развиване на културния туризъм в България, по тази причина и срещата мина под мотото " Сътрудничеството сред публичния и частния бранш – платформа за стабилно туристическо развиване.

Какъв е растежът на бранша в Пловдив за първите 9 месеца от годината ще разберем от зам.-кмета на Пловдив по " Култура, археология и туризъм " Пламен Панов. 

На срещата в Пловдив пристигна и Амелия Гешева, зам.-министър в Министерството на културата, която показа забавна статистика и проекти, свързани с развиването на културния туризъм у нас. Ще има ли България нов бранд и имидж в бъдеще, ще разберем от нея в предаването ни.

За четиринадесета поредна година винопроизводители и фенове на виното се срещнаха в Пловдив на " Дефиле на младото вино “. Отрази ли се неприятното време на фестивала и каква е равносметката след събитието, ще ни каже Любозар Фратев, ръководител на УС на Съвет по туризъм Пловдив, който е уредник на фестивала.

Последните минути са за забавни идни събития в Пловдив.

Слушайте предаването " Цветовете на Пловдив " на 89.9 MHz, по Радио " Фокус ", от 14 до 15 часа, всеки вторник. 

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР