TBI Bank и Фрамар с решение за по-лесен и безопасен

...
TBI Bank и Фрамар с решение за по-лесен и безопасен
Коментари Харесай

TBI Bank и Фрамар с по-лесен достъп до фармацевтични продукти

TBI Bank и Фрамар с решение за по-лесен и безвреден достъп до фармацевтични артикули
С удължаването на изключителната епидемиологична конюнктура в страната и настъпването на грипния сезон, потребността от сигурност, обществена отдалеченост и улеснение при закупуването на нужните артикули е по-висока от всеки път.

Поради тази причина, водачът в различните заплащания TBI Bank и най-големият здравен портал – Фрамар, оферират по-голяма сигурност и повече благоприятни условия за финансиране на покупки. Чрез решението TBIPay, всички клиенти на framar.bg могат да получат мечтаните от тях артикули и да заплатят на части в комфортен за тях интервал.

С този финансов инструмент клиентите на онлайн аптеката могат да избегнат контакт с други хора във физическите обекти и да поръчат, заплатят и получат нужните артикули в комфорта на дома си. Освен това, решението TBIPay разрешава нужната еластичност и досегаемост при финансирането на артикули от 100 до 30 000 лева

С над 1 000 000 неповторими консуматори, framar.bg заема първо място по посещаемост измежду уебсайтовете на здравна тема в страната. Онлайн аптеката предлага богато многообразие от артикули –, козметика, хранителни добавки, бебешки и детски артикули, както и такива за хигиена и домакинство и редица други.

Надежда Коцинова, началник на комерсиалните партньорства в TBI, споделя:

„ За нас в TBIклиентът постоянно е преди всичко и всяко наше решение се базира на неговите съответни потребности без значение дали те са свързани с дома, автомобила или която и да е част от неговото всекидневие. Радваме се да отговорим и на нуждата до бърз и елементарен достъп до фармацевтични артикули като обединим сили с най-големия здравен портал - Фрамар. Чрез TBIPay общите ни клиенти към този момент ще могат да изберат сами най-удобния метод за финансиране и да получат покупките си без терзания за своя месечен бюджет. “

 

Диана Димитрова, изпълнителен шеф на Фрамар Холдинг АД, добавя:

„ Сътрудничеството ни с TBI Bank стартира въз основата на дълги изследвания от наша страна. Търсехме сътрудник, с който да развиваме дружно онлайн аптеката, в посоката на сигурни и гъвкави разплащания за нашите клиенти.Възможността за разсрочено заплащане е умишлено търсена от избран сегмент от клиентите ни, по тази причина беше време да им я осигурим. Отзивите на потребителите са позитивни. На база на този добър опит, планираме и опцията да въведем  разсрочено заплащане и във физическите обекти. Естествено, търсим най-гъвкавия формат, в лесна и ясна за крайния консуматор форма, без да губим времето му. Сигурни сме, че дружно с TBI Bank ще можем да го развием и наложим. “

Решението TBIPayе потвърден финансов инструмент за заплащане на части като към този момент близо 13 000 търговци в България и Румъния са го използвали в своя онлайн или физически магазин.

За TBI Bank



TBI Bank е изцяло лицензирана банка с фокус върху клиенти, дребни и междинни предприятия и търговци, предоставяща финансови и в допълнение внедрени услуги посредством необятна мрежа от „ phygital “ канали и платформи. Оперираме в България, Румъния, Германия, Швеция, Полша и Литва. TBIBanke част от 4finance, един от европейските водачи в региона на цифровото потребителско финансиране. Чрез лична мрежа от 300 местоположения и доверена мрежа от близо 13 000 търговци, единствено през 2021 година TBI Bank има потребителско портфолио от 2 милиона души и даде близо 500 хиляди заема. Успешният бизнес модел и фокус върху клиентите, разрешава на TBIBank да бъде една от най-рентабилнитеи ефикасни банки в Югоизточна Европа, както и отличена за водач по резистентност и динамичност в България съгласно класацията на Капитал – К10.

 
За Фрамар

Фрамар е динамично разрастваща се аптечна верига с над 40 обекта в 9 града на страната.е здравен-информационен портал, един от водещите в България. Марката е с построено доверие измежду здравни експерти и висока известност измежду читателите. Онлайн аптеката към този момент обслужва над 10 000 поръчки месечно. В ход е създаването на съвременна логистична база в центъра на България, която да обслужва аптечната мрежа и растящия капацитет на онлайн поръчките за всяка точка на България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР