Тази зима три популярни плажни държави - Гърция, Турция и

...
Тази зима три популярни плажни държави - Гърция, Турция и
Коментари Харесай

Заради скъпото отопление: 3 държави се борят за европейските пенсионери

Тази зима три известни плажни страни - Гърция, Турция и Египет, ще се състезават за привличане на европейските пенсионери за почивка. Това съобщиха от Асоциацията на туроператорите (АТОР), написа Лента ру.

„ На фона на прекъсването на доставките на съветски газ за Европейския съюз, тези страни оповестиха упоритостите си да се трансфорат в „ зимен дом “ за европейците, които желаят да се реалокират в по-топъл климат, с цел да спестят пари. На първо място „ ловът “ е за пенсионерите, които в Европейски Съюз са към 150 милиона “, споделиха от министерството.

Според специалисти сега сред Русия и Турция се извършват огромен брой полети - към 450 седмично. Ден преди този момент Министерството на транспорта разреши на турските авиолинии да пуснат 20 спомагателни полета до Русия.

Дениз Угур, основен изпълнителен шеф на немския туроператор Bentour, означи, че престой в хотел с ол инклузив ще коства на половина по-малко от сметките за отопление в Германия. Пътуването за 90 дни, от януари до март, ще коства 2640 евро на човек. „ През зимата милион немски туристи могат да дойдат в Турция “, споделя Дениз.

На 1 септември Росавиация съобщи , че управляващите на Русия и Египет са се договорили да усилят честотата на полетите сред страните. Страните се договориха да усилят потенциала на линията Москва - Кайро до 14 полета седмично, от столицата до Хургада и Шарм ел-Шейх - до 25 полета седмично.

Превод: Стандарт
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР