Тази вечер в 22:00 часа Шампионска лига се завръща с

...
Тази вечер в 22:00 часа Шампионска лига се завръща с
Коментари Харесай

Възроденият Манчестър Юнайтед срещу осакатения Пари Сен Жермен

Тази вечер в 22:00 часа Шампионска лига се завръща с един от най-чаканите конфликти от 1/8-финалите на тазгодишното издание на шампионата. Един против различен на “Олд Трафорд” застават тимовете на Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен. Преди няколко месеца при тегленето на жребия всички определяха френския първенец като безспорен любимец, само че сега нещата не наподобяват тъкмо по този начин. Новият управител Оле Гунар Солскяер възроди “Червените дяволи”, които се готвят да окажат сериозна опозиция на един от любимците в шампионата.

Смяната на Жозе Моуриньо със Солскяер донесе ненадейно положителен резултат в представянето на Манчестър Юнайтед. Отборът още веднъж заигра атрактивен футбол с огромно въодушевление, а по-важното е, че резултатите са повече от положителни. “Червените дяволи” към момента не знаят какво е загуба под управлението на норвежкия експерт, който има на сметката си 10 победи и единствено едно реми.

В същото време Пари Сен Жермен идва в Англия без две от огромните си звезди. Неймар и Единсон Кавани са с травми и няма да могат да вземат присъединяване в днешния мач, като бразилецът е навън и за реванша. Към тях би трябвало да прибавим и бранителя Тома Мюние, който също отпадна за визитата на “Олд Трафорд”. Така треньорът Томас Тухел ще има много главоболия с окомплектоването на състава си, само че пък той разполага с задоволително положителни заместници на контузените, тъй че единайсеторката, която ще излезе тази вечер ще бъде задоволително рискова.

В Юнайтед също има двама играчи в лазарета. Това са бранителите Антонио Валенсия и Матео Дармиан. Добрата вест за Солскяер е, че Виктор Линдельоф е възобновен и към този момент тренира с тима, като се чака да бъде на терена тази вечер.

Любопитен факт е, че това ще бъде първи дуел сред Юнайтед и ПСЖ. В досегашните 5 конфликта сред британски и френски тимове в Шампионската лига, 4 пъти напред са продължавали френските представители. Друг значим факт за отбелязване е, че парижани са тимът с най-вече маркирани голове в шампионата досега - 17. Така че те си остават извънредно рискови в офанзива, даже и без Неймар и Кавани. В същото време пък Юнайтед е спечелил единствено 1 от последните си 9 мача в елиминациите на Шампионската лига.

Шампионска лига, 1/8-финали:

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН

Вероятни сформира:

ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Йънг, Линдельоф, Джоунс, Шоу, Матич, Ерера, Погба, Лингард, Рашфорд, Марсиал

ПСЖ: Буфон, Кеерер, Кимпембе, Силва, Бернат, Маркиньос, Верати, Алвеш, Дракслер, Ди Мария, Мбапе

Стадион: “Олд Трафорд”, Манчестър
Съдия: Даниеле Орсато (Италия)
Начало: 22:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 12 февруари  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР