Тази вечер в 21:00 часа Лудогорец приема Мура в мач-реванш

...
Тази вечер в 21:00 часа Лудогорец приема Мура в мач-реванш
Коментари Харесай

Лудогорец и Мура излизат в решителна схватва в пресявките за ШЛ

Тази вечер в 21:00 часа Лудогорец приема Мура в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят ще може да гледате директно в ефира на DIEMA SPORT 3, а ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно от срещата онлайн.

Първият мач в Словения приключи при резултат 0:0, което значи, че единствено победа устройва "орлите " в идния конфликт. “Зелените” се нуждаят от победа довечера, тъй като тя ще им подсигурява и много стабилен доход в касата на клуба. Успехът ще донесе най-малко 2,94 милиона евро на разградчани, защото с изключение на прекосяване в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, тимът към този момент ще е сигурен участник в групите на новия шампионат - Лигата на конференциите. Освен това се подсигурява и плейофен мач за влизане в Лига Европа.

“Орлите” могат да се смятат за любимец преди този мач, най-малко на хартия. Те са по-опитният тим, който разполага и с по-качествени футболисти.От своя страна, Мура стартира по ужасяващ метод сезона, записвайки две следващи загуби в локалния шампионат. В турнирните конфликти обаче знаем, че нещата са изцяло друго.

През уикенда Лудогорец игра с друга скица, само че в този момент се чака Дамбраускас още веднъж да заложи на познатото 4-2-3-1, като евентуално ще забележим и някои промени в единайсеторката. Мура, от своя страна. също надали ще изневери на стартовия състав и тактиката си спрямо първата битка сред тимовете.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР