Левски излиза днес от 16:00 часа срещу Крумовград на базата

...
Левски излиза днес от 16:00 часа срещу Крумовград на базата
Коментари Харесай

Костов няма да пипа състава на сините за двубоя с Крумовград

Левски излиза през днешния ден от 16:00 часа против Крумовград въз основата " Никола Щерев-Старика ". Двубоят към този момент е без никакво значение за крайното класиране. 

Защото дали ще финишират четвърти, или пети, сините, по този начин или другояче, няма по какъв начин да отидат на бараж за Лигата на конференциите. Същото важи и за новака в елита, който прави неповторима акция.
 Шампионът на Кипър желае Ел Джемили
Шампионът на Кипър желае Ел Джемили

Ще има ли договорка?

ащото дали ще финишират четвърти, или пети, сините, по този начин или другояче, няма по какъв начин да отидат на бараж за Лигата на конференциите. Същото важи и за новака в елита, който прави неповторима акция.

Кръг по-рано Левски победи с 2:1 Локомотив Пловдив на " Лаута ", като направи поврат. Тогава тимът на Николай Костов надигра противника. Затова и треньорът на сините не мисли да прави кой знае какви промени по състава. Възможно е да прибегне единствено до една такава - да върне Ел Джемили при титулярите за сметка на Евертон Бала. По-вероятно е обаче последният да започва през днешния ден.

На вратата на сините ще бъде Пламен Андреев, а карето в защита ще бъде формирано от Галчев, Ван дер Каап, Кордоба и Цунами. В халфовата линия още веднъж ще бъде гласувано доверие на младока Асен Митков и Карлос Охене. Митков заигра мощно, откакто се завърна на терена след дълго лекуване на травма в коляното.
 Сдружението отново ахна по Мъри и Ивков
Сдружението отново ахна по Мъри и Ивков

Ето какво написаха

Той блесна с отлична асистенция на " Лаута ". Нападението ще бъде водено от Рикардиньо, който ще бъде подпомаган от Марин Петков и Фабио Лима. Задраскани с " дебелия флумастер " не престават да бъдат Хоакин фернандес и Патрик Мислович.

В състава на Крумовград пък след изтърпяно наказване се връща Клайдер Машедо./ " Тема спорт "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР