Тази вечер в 18,30 ч започва церемонията по обявяването на

...
Тази вечер в 18,30 ч започва церемонията по обявяването на
Коментари Харесай

Днес обявяват Футболист на годината в България

Тази вечер в 18,30 ч стартира церемонията по оповестяването на спечелилите в 60-ата анкета " Футболист на годината " в България. Церемонията ще се организира по модела на връчените награди на ФИФА. Заради пандемията от ковид събитието ще бъде виртуално.

95 спортни публицисти от 37 медии участваха в допитването, а главен ще бъдат именитите фигури, печелили анкетата от 1961 година до наши дни. 

На церемонията ще стане ясна призовата тройка при българските футболисти за 2020 година.

Ще бъде разгласен треньор №1 на България и неговите подгласници.

Ще станат ясни и най-хубавите футболисти в българското състезание за 2020 година - най-хубав вратар, най-хубав бранител, най-хубав полузащитник, най-хубав нападател, най-хубав чужденец, най-прогресиращ млад състезател.

Ще бъде оповестен и изборът за най-красив гол в България за 2020 година

Ще бъде отличен и №1 на България в женския футбол.

За пета поредна година ще бъде връчена и специфична премия „ Лъвско сърце – Трифон Иванов “.

60-ата анкета „ Футболист на годината “ се провежда в партньорство от „ Дакс Медия “, Българската асоциация на спортните публицисти и Българския футболен съюз.

За четвърта година Sportal.bg е сътрудник за директното предаване на " Футболист на годината " и ще бъде предавана непосредствено в Sportal.bg, Sportal TV, обществените медии на Sportal и Novini.bg, както и в формалната фейсбук страница на националните тимове Team Bulgaria.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР