Тази вечер отборите на Порто и Атлетико Мадрид ще разплетат

...
Тази вечер отборите на Порто и Атлетико Мадрид ще разплетат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Порто 0:0 Атлетико

Тази вечер тимовете на Порто и Атлетико Мадрид ще разплетат възела в " групата на гибелта " в финален мач от груповата фаза на . Спорът за второто място ще се състои на " Ещадио до Драгао ", като е с начален час 22.00 българско време и ще можете да го наблюдавате
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Порто: Диого Коща, Зайду Сануси, Пепе, Мбемба, Жоао Марио, Витиня, Груич, Луис Диас, Отавио, Еванилсон, Тареми
Атлетико: Облак, Ермосо, Върсалко, Кондогбия, Йоренте, Де Пол, Коке, Караско, Льомар, Гризман, Суарес

ПРЕДИ МАЧА:
Порто и Атлетико Мадрид влизат в пряк спор за второто място в група B на Шампионска лига, където обаче ще би трябвало да се съобразят и с резултата от другия мач - Милан против Ливърпул. Ситуацията в групата е следната: Ливърпул е водач с 15 точки, Порто заема втората позиция с 5 пункта, а Милан е трети с 4 точки - колкото има и четвъртият Атлетико, който има с едно попадение по-лоша голова разлика.
Първата среща сред Атлетико и Порто, изиграна в средата на септември, приключи при нулево реми. За днешния мач има голям брой кадрови проблеми и в двата лагера. За Порто отсъстват Жоао Марио, Франсиско Консейсао, Иван Маркано, Пепе и Матеус Урибе, до момента в който Клаудио Рамош и Марко Груич са под въпрос. Диего Симеоне пък няма да може да разчита на Стефан Савич, Киърън Трипиър, Фелипе, Иван Сапонич и Хосе Хименес.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР