Тази вечер европейският шампион Ливърпул излиза срещу тима на Ред

...
Тази вечер европейският шампион Ливърпул излиза срещу тима на Ред
Коментари Харесай

ШЛ НА ЖИВО: Ливърпул излиза с оптимален състав срещу приятна изненада в турнира

Тази вечер европейският първенец Ливърпул излиза против отбора на Ред Бул Залцбург за своя втори мач от груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят на " Анфийлд " е с начален час 22:00.
СЪСТАВИ
Преди срещата
Ливърпул стартира със загуба своето присъединяване в тазгодишната акция на шампионата, откакто в първия си мач бе надвит от Наполи в Италия. Република България Залцбург от своя страна записа безапелационна победа в първия си мач, надигравайки Генк с красноречивото 6:2.
За " алените " титулярният пазач Алисон Бекер няма да бъде подготвен за игра, само че се чака напълно скоро бразилецът да възобнови игра, най-вероятно против Лестър. Джердан Шакири също е в лазарета, до момента в който титулярният централен бранител Жоел Матип е под въпрос след получен удар в събота против Шефилд.
Садио Мане и Наби Кейта се изправят против някогашния си клуб. Антоан Бернеде и Александър Уолки няма да са разполагаем на Залцбург, до момента в който Марин Понграчич и Хи-Чан Хванг се възвърнаха от травмите си и взеха присъединяване в последния мач на Ред Бул.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР