Тази вечер е втората порция мачове от 1/8-финалите в Лига

...
Тази вечер е втората порция мачове от 1/8-финалите в Лига
Коментари Харесай

Днес ще станат ясни всички участници на 1/4-финала в Лига Европа

Тази вечер е втората порция мачове от 1/8-финалите в Лига Европа. Вчера станаха ясни първите четири тима, които се класараха на 1/4-финалите - Манчестър Юнайтед, Интер, Шахтьор (Донецк) и Копенхаген. Днес ще разберем кои ще бъдат другите четири отбора, които ще се причислят към тях.

Най-любопитният конфликт опълчва тимовете на Севиля и Рома. Заради пандемията от COVID-19 бе взето решение спечелилият да бъде решен в един мач. Така че следва много любопитен конфликт сред два от любимците в конкуренцията, които се срещат на много ранен стадий. Двубоят ще се играе на " MSV Arena " в Дуисбург.

Другият по-завързан мач е сред Уулвърхамптън и Олимпиакос. Двата отбора не излъчиха победител в първия дуел в Гърция - 1:1. Така всичко ще се реши през днешния ден на " Молиню ", като гостите имат леко преимущество, че даже и тъждество 0:0 или с доста голове може да ги класира напред.

Сблъсъкът сред Базел и Айнтрахт (Франкфурт) наподобява решен. Швейцарците имат преднина от 3:0 като посетител и германците би трябвало да създадат малко знамение, с цел да извърнат нещата в своя изгода.

Подобна е обстановката и в последния конфликт сред Байер (Леверкузен) и Глазгоу Рейнджърс. " Аспирините " завоюваха с 3:1 на " Айброкс " и към този момент са с единия крайник на 1/4-финал, стига да не позволен някаква грандиозна изненада на " БайАрена " тази вечер.

ЛИГА ЕВРОПА, 1/4-финали:

от 19:55 ч.

Севиля - Рома

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Байер (Леверкузен) - Глазгоу Рейнджърс (в първия мач 3:1)

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

от 22:00 ч.

Уулвърхамптън - Олимпиакос (в първия мач 1:1)

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Базел - Айнтрахт (Франкфурт) (в първия мач 3:0)

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР