Тази вечер българският национален отбор по футбол посрещна на Националния

...
Тази вечер българският национален отбор по футбол посрещна на Националния
Коментари Харесай

Франция попари надеждите ни за победа с гол в 3-ата минута

Тази вечер българският народен тим по футбол посрещна на Националния стадион " Васил Левски " тима на Франция в Световна подготовка за шампионата в Русия през 2018-а.

Това бе последният мач от международните квалификации за българските национали пред родна аудитория.

Избраниците на Дидие Дешан си изковаха без особени проблеми триумф с един-единствен гол на Националния стадион " Васил Левски ", като на процедура си взеха решение разногласието още в 3-та минута. Тогава Блез Матюиди означи единственото попадение. Неадекватната интервенция в отбрана беше на Николай Бодуров и Страхил Попов, които го оставиха да стреля без проблем от вратарското поле.

" Лъвовете " имаха едно-единствено 100-процентово състояние за целия дуел да се разпишат и това се оказа извънредно незадоволително, с цел да продължат превъзходната си серия вкъщи против един от най-силните тимове в света. Така те записаха първо проваляне от този противник от 6 юни 1932 година на собствен терен и изгубиха даже теоретичните благоприятни условия за второ място в групата.
 
 БГНЕС

И във Франция ползата към срещата беше огромен. Медиите там припомняха, че техният народен тим в никакъв случай не е побеждавал българския на наш терен в формален мач. Французите търсеха наложителна победа, с цел да не изтърван директното класиране на Мондиал 2018 в Русия.

По-рано през днешния ден Швеция победи Люксембург с 8:0 в дуел от нашата група А на Световните квалификации в зона Европа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР