Шампоани. Снимка: Агенция Митници“ На Граничен контролно-пропускателен пункт Капитан Андреево“ бяха

...
Шампоани. Снимка: Агенция Митници“
На Граничен контролно-пропускателен пункт Капитан Андреево“ бяха
Коментари Харесай

Контрабанда: Задържаха над 51 000 фалшиви шампоана на ГКПП „Капитан Андреево“

Шампоани. Снимка: Агенция „ Митници “

На Граничен контролно-пропускателен пункт „ Капитан Андреево “ бяха арестувани 51 336 шампоана , маркирани с логото на известна комерсиална марка, при интервенция против контрабандата. Товарният автомобил, регистриран в Турция, е дошъл на пункта на 5 май в 22:02 часа , като съгласно показаните документи е трябвало да транспортира козметични продукти от Турция за България.

По време на инспекцията митническите чиновници откриха, че шампоаните са опаковани във флакони по 360 мл всеки , от които носи логото на предпазена комерсиална марка. Разкритието е част от обширна интервенция по противопоставяне на контрабандата, в която вземат участие смесени екипи от Агенция „ Митници “, Групово дело „ Гранична полиция “, Групово дело „ Борба с проведената престъпност “ и Националната организация за приходите.

След известяван на притежателя на марката беше доказано, че стоката е фалшификат и съставлява реплика на истинските артикули. Задържаните шампоана са иззети в осъществяване на Регламент /ЕС/ №608/2013, по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност.

Ексклузивни фотоси с дамата, която опита да се самоубие в Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР