Тази вечер български оперни звезди ще пеят в памет на

...
Тази вечер български оперни звезди ще пеят в памет на
Коментари Харесай

Гласът на Камен - световни оперни певци пеят в памет на любимия си колега

Тази вечер български оперни звезди ще пеят в памет на световноизвестния тенор Камен Чанев, който загуби борбата с ковид предходната година.

Концертът „ Гласът на Камен “ ще е на Античния спектакъл в Пловдив. Това е първото събитие, проведено от новоучредената фондация на името на огромния артист. Съвсем скоро фондацията ще разгласи основаването и конкурс за млади тенори на името на Качен Чанев.

Тази вечер ще излязат световноизвестни реализатори, измежду които са Красимира Стоянова, Мариана Пенчева, Кирил Манолов и Юлиан Константинов. Те ще изпълнят арии и дуети на Верди Бизе, Маскани, Сен-Санс и Джордано в памет на своя обичан сътрудник.

Гласът на Камен не може да спре да звучи. Лично аз в никакъв случай няма да не помни този глас. Имаше някои неща, отново споделям, той вървеше непрекъснато кариерата му вървеше нагоре. Гласът на Камен ще звучи освен в записите, той звучи в съзнанието и в мозъците и душите на хората, които са го слушали. Неговата самоотверженост, неговата отвореност към публиката, сътрудници, към всички, тъй че този глас в никакъв случай няма да заглъхне в този смисъл, сподели Юлиан Константинов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР