Тази вечер Българската национална телевизия стартира най-успешната телевизионна игра -

...
Тази вечер Българската национална телевизия стартира най-успешната телевизионна игра -
Коментари Харесай

Кой е новият водещ на Стани богат“ по БНТ - отговорът тази вечер от 19 ч.

Тази вечер Българската национална телевизия започва най-успешната телевизионна игра - „ Стани богат “.

Кой ще е новият водещ и кой ще седне на стола на благосъстоянието? Отговорите вижте довечера от 19 ч. по Българска национална телевизия 1 или онлайн на нашата страница.

Шоуто ще се излъчва всеки работен ден от 19:00 часа в програмата на БНТ1 , а повторенията ще са с начален час 12:30 и от 16:30 по БНТ2 .

Играта се завръща в класическата си скица - 15 въпроса, три жокера (обади се на другар, 50:50 и помощ от публиката) и огромна премия от 100 000 лева

Ще забележим играчи отвън клишето, съобщи репортерът на „ По света и у нас “ Мая Димитрова. Различни истории, през които конфликтът сред Играта и играещият постоянно ще изненадва. В ефира на Българска национална телевизия шоуто ще бъде динамично, провокиращо и предизвикващо мозъка.

„ Това е мъдро предаване за умни фенове “, съобщи генералният шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров.

„ Прекрасно е, че „ Стани богат “ още веднъж ще се излъчва в България и то по Българската национална телевизия, показа Никола Рийв - съветник на продукцията от страна на „ Сони пикчърс телевижън “.

Вижте повече:
 „ Стани богат “ започва в неделя вечер в ефира на Българска национална телевизия „ Стани богат “ започва в неделя вечер в ефира на Българска национална телевизия
В неделя вечер Българската национална телевизия започва най-успешната телевизионна игра „ Стани богат “. Шоуто ще се излъчва всеки работен ден от 19 ч...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР