Тази трогателна история и натъжава, и вдъхновява. В сватбен магазин пълно

...
Тази трогателна история и натъжава, и вдъхновява.
В сватбен магазин пълно
Коментари Харесай

Майка и дъщеря се смеели на пълна жена в булчинска рокля. Но думите на продавачката ги смаяли

Тази трогателна история и натъжава, и въодушевява.

В брачен магазин цялостно момиче избирало рокля. Скоро щяло да се дами. Тя желала да наподобява като принцеса в този специфичен ден.

Тогава в магазина влезнали майка и щерка, пристигнали за поръчката си. Дъщерята скоро щяла да се дами. В момента, в който виждат цялостната дама, присмехулно споделят: „ Мислехме, че китовете не се чифтосват “.

Грозните им думи били чути и от собственчката на магазина, която работела почасово.

Той ги попитал за името им, след което написал нещо на лист хартия и им го подал. Оказало се чек, който анулира поръчката им и им връща всички пари.

Майката и дъщерята били сюрпризирани: но по какъв начин по този начин, момичето скоро има женитба, остава единствено седмица, няма да имат време да поръчат нова рокля, изключително същата! Не може да се анулира поръчката!

Продавачката дала отговор: „ Не желая нито една младоженка да се усеща засегната поради вас. Така че вземете този чек и се махайте отсам, преди да съм се обадила на полицията. “

Арогантните майка и щерка не знаели, че дъщерята на собственичката на магазина има дисбаланс на щитовидната жлеза, също като пълничката младоженка в нейния магазин, и се бори със личните си килограми.

Затова тя решила да застане на страната на справедливостта, страхувайки се, че някой ден  и за нейната щерка могат да кажат нещо сходно.

Всъщност всяка младоженка има право да бъде просто неотразима на този ден. И никой няма право да я лиши от това наслаждение.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР