Тази сутрин се е случил странен инцидент на Ботевградско шосе

...
Тази сутрин се е случил странен инцидент на Ботевградско шосе
Коментари Харесай

СИГНАЛ В МРЕЖАТА: Братът на главния секретар на МВР спасява катастрофирала близка

Тази заран се е случил чудноват случай на " Ботевградско шосе " в София. Инцидентът е естествена верижна злополука, само че странното му е, че към добре смачканите ламарини се виждат лицата на едни " огромни специалисти " по пътна сигурност, алармират до ПИК очевидци на случая и изпращат фотоси от мястото.

Симпатизанти на Българско обединяване на водачите са забелязали " специалиста " Диана Русинова да си дава документите на контролните органи, а нейният непосредствен другар Владо Тодоров, който е брат на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, се е появил скоро след случая.

Много забавно за какво ѝ е на " експертката " Русинова помощ от другар, който инцидентно е и брат на основния секретар. Да не би да има нещо гнило или да има " неправилна " приложимост на нещо...., позволяват в групата във Facebook " Българско обединяване на водачите ".

Странното е и че на прав изсъхнал сектор е станал този случай, който е с огромни материални вреди, а там, както всички знаем, има ограничаване на скоростта, показват още водачи.

В обществените мрежи прецизират, че случаят е станал на бул. " Владимир Вазов ", преди сливането му с бул. " Ботевградско шосе ".



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР