Тази сутрин от Google разпространиха съобщение до медиите, което най-вероятно

...
Тази сутрин от Google разпространиха съобщение до медиите, което най-вероятно
Коментари Харесай

Присъединете се към Google Developers Community Roadshow

Тази заран от Гугъл разпространиха известие до медиите, което най-вероятно ще заинтересува всички, които желаят да се срещнат с представители на компанията. Предоставяме ви го без редакторска интервенция:Това лято екипът на Гугъл Developers обикаля 10 страни и 14 града в Европа с пъстър рейс. Ще посетим академични и софтуерни паркове, с цел да се срещнем с вас на място и да поговорим за нашите стратегии за софтуерни разработчици и започващи компании.

Във всеки от градовете, в който ще спрем, ще се срещнем с вас – програмисти и тех-ентусиасти, с цел да поговорим за вашите пристрастености и проекти и каква поддръжка е най-ценна за вас.

Ние, въпреки това, ще ви разкажем повече за това по какъв начин поддържаме ИТ общностите по целия свят. Нашите специалисти ще проведат семинари на тематики като „Създаване на интелигентни неща с Android Things “ и „ Машинно образование с Tensorflow“. Освен това ще имате опция да се срещнете с Гугъл Developer Groups, които ще ви опишат по какъв начин да станете част от тази и други общности, поддържани от Гугъл.

Искате ли да се срещнете с нас? Регистрирайте се за събитието в София на 21ви юни, в София Тех Парк на този линк. Детайлна стратегия на софийското събитие може да намерите тук

Елате и вижте по какъв начин Гугъл поддържа общността на програмистите. Научете повече за
Гугъл Developer Groups, за програмата Women Techmakers и други способи да се включите в по-обхватни Европейски и световни групи.

Какво да чакам от събитието:
•           Информация: Научи по какъв начин Гугъл поддържа общността на програмистите по целия свят
•           Изгради мрежа : запознай се с други дейни членове на общността от твоя град
•           Семинар: включи се в някой от семинарите в нашето турне (Actions on Гугъл, Гугъл Cloud, Machine Learning) и се запознай с екипите на Гугъл
•           Забавление : жива музика и игри

Ще се забележим в София!

Гугъл Developers team
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР