Тази сутрин Netflix официално се похвали с нов интерфейс за

...
Тази сутрин Netflix официално се похвали с нов интерфейс за
Коментари Харесай

Netflix показа нов интерфейс

Тази заран Netflix публично се похвали с нов интерфейс за тези, които употребява услугата на тв приемник. Основната концепция е новият дизайн да помогне на потребителите по-бързо да стигат до мечтаното наличие.
Промените засягат и част от главните функционалности на услугата. Променен е да вземем за пример бутонът за търсене, както и този за персоналния лист на потребителя. Освен това от Netflix са се погрижили клиентите им към този момент да имат по-пряк достъп до категорията за филми и телевизия. Така всеки ще може и по-бързо да стига до каталозите с филми и излъчвания. Добавен е и бутон “New ”, който пък автоматизирано изкарва на показ новите стратегии.

От компанията допълват, че към този момент феновете ще имат шанса и на цялостен екран да гледат филмови откъси на излъчвания. Освен това всеки филм може да се възпроизвежда, даже когато потребителят продължава да преглежда наличие.

От Netflix обявиха, че новият дизайн е бил въведен „ след изследване и доста проби “. Надеждите на компанията са, че той ще направи платформата по-интуитивна и лесна за работа.

Една от другите промени е обвързвана с малкия екран. От Netflix допълват, че софтуерът към този момент ще предлага на феновете какво да гледат на база на техните желания. Експерти акцентират, че смяната се прави за потребителите да прекарват повече време в гледане на стратегии, в сравнение с в тяхното търсене.

Припомняме, че наскоро Netflix сподели спад в годишните си доходи. Компанията даже не съумя да оправдае и първичните упования за интерес. Очаква се новият интерфейс напълно скоро да е наличен на потребителите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР