Тази сутрин МВР внесе в прокуратурата проектите на постановленията за

...
Тази сутрин МВР внесе в прокуратурата проектите на постановленията за
Коментари Харесай

МВР внесе в прокуратурата постановленията за задържане на Борисов, Горанов и Арнаудова

Тази заран Министерство на вътрешните работи внесе в прокуратурата плановете на постановленията за покачване на обвинявания на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов, като информацията бе доказана от представителя на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова, представена от Българска телеграфна агенция.

В петък прокуратурата зае позиция, че полицията не е поискала покачване на обвиняване. Последва брифинг на вътрешния министър Бойко Рашков, който сподели обществено документите, само че от държавното обвиняване отхвърлиха те да са били част от предоставените им материали.

Днес Петрова сподели още, че въпреки да са импортирани, документите нямат автограф и име на проверяващ служител на реда, само че имат сложени регистрационни номера. В документите към тях се съдържат и три броя разпити на Борисов, Горанов и Арнаудова като очевидци. 

Очаква се през днешния ден Софийски градски съд да се произнесе дали утвърждава или не протоколите за обиск в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова, извършени по необходимост на 17 март.

" Ако те не бъдат утвърдени, всички обстоятелства отразени вътре - откритите и конфискувани движимости, положението им - не могат да се употребяват, " добави Петрова.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР