Тази сутрин ефирът е пълен със събития – една камарила

...
Тази сутрин ефирът е пълен със събития – една камарила
Коментари Харесай

Радев е в амок, хвърли и психиатърката си да плюе Нинова, да брани Гешев и да дразни народа

Тази заран ефирът е цялостен със събития – една камарила с демократична биография, респ. приходи за „ труда “ си, съвсем дерат ризи поради резултата в Турция – кахърни са и има за какво, няма го тъмносиньо комсомолския жар от предходната седмица, когато имаше заричане за моментална и разгромна победа на втория претендент там.
След канонадата от думи и сълзи от тъга, пристигна ред на Гешев, който ни сподели, че обича България и че ще изкара целия мандат. Видя ми се съдбоносен. Май този дето е натиснал бутона на „ самостоятелния “ Висш съдебен съвет нещо не е сметнал до дъно или е играл вабанк. Ще има забавни развръзки в околните дни и седмици.
Панаирът, наименуван договаряния за държавно управление, продължава. За наша сметка естествено, написа психиатърката на Румен Радев – Цветеслава Гълъбова..
Корнелия Нинова към този момент без грам срам и позор съобщи желание да взе участие в държавното управление. Да му мислят стотиците хиляди социалисти и симпатизанти на Българска социалистическа партия, които са дали своят вот за нея. И да мислят повече на идващите избори.
Хубава и ползотворна седмица на всички!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР