Тази ситуация е безпрецедентна и трудна за всички, това е

...
Тази ситуация е безпрецедентна и трудна за всички, това е
Коментари Харесай

Херо Мустафа ни хвали за успешните мерки

" Тази обстановка е невиждана и сложна за всички, това е световно предизвикателство. Радвам се, че България и Съединени американски щати стоят дружно, с цел да се оправят с това предизвикателство. Вашата сигурност е приоритет номер 1 за нас, с цел да предпазим американците в България. Моят екип е в непрекъснат контакт с българските управляващи ", съобщи американският дипломат Херо Мустафа по време на виртуална среща във Facebook с американските жители в България.

Тя добави, че има вяра, че българското държавно управление приема това предизвикателство съществено.

" Знам, че тези изключителни ограничения, които са взети, са сложни, само че те са, с цел да спрем разпространяването на болестта и всички да сме здрави ", сподели Мустафа.

Тя означи, че снабдяването с нужни артикули, като храна, вода и медикаменти, е налично.

Посланичката разяснява и това, че пътуванията са лимитирани, само че към момента има полети в София.

" Ако всички работим дружно, ще преминем през това ", съобщи Мустафа и добави, че българската здравна система се оправя добре с ковид към този момент и подхванатите ограничения са ефикасни.

" В доста добра обстановка сме спрямо доста страни по-света. Искам да благодаря на хората в България, които са на първа линия в битката - служители на реда, лекари и сестри. Те са герои! ", посочи дипломатката и разкри, че е впечатлена от здравните водачи в страната, като шефа на Националния действен щаб военачалник Венцислав Мутафчийски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР