Тази седмица в рамките на фестивала South By South West

...
Тази седмица в рамките на фестивала South By South West
Коментари Харесай

Мария Бакалова участва в хорър филм с гаджето на Ким Кардашиян

Тази седмица в границите на фестивала South By South West (SXSW) в Остин, Тексас се състоя премиерата на най-новия филм с присъединяване на българската сензация Мария Бакалова.

Проектът носи заглавието Bodies Bodies Bodies, а особено за събитието Мария долетя от Лос Анджелис, където участва на церемонията “Изборът на критиците “.



На аления килим Бакалова участва с гръмък тоалет - яркочервен костюм с минипола. На събитието участваха и други звезди от лентата, измежду които са Михала Херолд, Чейс Суи Уондърс, Рейчъл Сенът, Лий Пейс и режисьорката Халина Рейн. В Bodies Bodies Bodies вземат участие още Амандла Стенбърг и Пийт Дейвидсън. Пийт Дейвидсън в последно време не слиза от заглавията на медиите, защото към този момент е формалния нов обичан на риалити супер звездата Ким Кардашиян.



Сюжетът на лентата показва историята на група младежи, употребяващи упойващи субстанции, които вземат решение да си направя вихър празненство във вилата на героя на Дейвидсън. Ураган празненство се прави при опасност от приближаващ вихър и е традиция, присъща за Америка. Бакалова влиза в ролята на Бий, екранното гадже на Софи (Стенбърг), която се пробва да се впише в приятелския кръг на обичаната си. Замаяни от опиатите младежите вземат решение да стартират рисковата игра на Bodies Bodies Bodies, при която всеки си тегли роля - килърът е един. След загасянето на лампите, той допира своята жертва, която пада на пода. След като светлините още веднъж се появят, всички би трябвало да отгатнат кой е нарушителят измежду тях. Всичко за играчите се обърква обаче, когато сюжетът на играта се окаже прекомерно действителен.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР