Тази седмица в Пътят на честта“ от понеделник до сряда

...
Тази седмица в Пътят на честта“ от понеделник до сряда
Коментари Харесай

Скандал с Калоян тласка Лора към отчаяно решение тази седмица в Пътят на честта

Тази седмица в „ Пътят на достойнството “ от понеделник до сряда от 22:00 ч. по NOVA феновете ще станат очевидци на много последна и обезверена стъпка, която Лора подхваща, с цел да се опълчи на татко си. Лора и Алекс ще слагат околните си в извънредно неприятна обстановка, пробвайки се да изживеят първата си обич и да потвърдят какъв брой са пораснали. Липсата на майка в лицето на Анелия несъмнено не се отразява добре на децата и Калоян се оправя все по-трудно самичък.
 Пътят на достойнството NOVA
Предизвикателствата , през които минават и Калоян , и основната героиня Кера , отварят мъчителната тематика за развъждането на деца от уединен родител. Проблемите, пред които се изправят и двамата, сигурно няма да оставят безпристрастни феновете и даже мнозина биха се припознали в героите от сериала.

Докато Стела крои проекти по какъв начин да отмъсти на Калоян за несподелената си обич и търси съдружници, изненадващо става очевидец и на форсмажорните условия, които приключват проверката в холдинга. Въпрос на време е аферата сред Камен и Мира да стане очевидна поради укритите фактури и изчезнали суми. Това ще сложи Калоян в доста неуместна обстановка, в случай че някой от чиновниците му не разкрие истината и не разобличи измамата.

А най-злата свекърва в България – Бонка – ще остане вярна на решението си да съсипе своята снаха Кера. Не я разколебава даже трагичната преживелица със Симона, която също е сложена пред тежък избор - да стартира нов живот или да продължи връзките с Димитър постарому. 

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на, както и във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР