Мултимилионната селекция на ПСЖ продължава да страда в Шампионска лига.

...
Мултимилионната селекция на ПСЖ продължава да страда в Шампионска лига.
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд победи ПСЖ и отива на финал в ШЛ

Мултимилионната селекция на ПСЖ продължава да страда в Шампионска лига. Парижани ще би трябвало да почакат най-малко още година, с цел да покорят европейския връх, откакто този сезон отпаднаха на крачка от финала. Борусия Дортмунд се оказа неизпълним противник за френските богаташи и с общ резултат 2:0 германците се класираха за огромния мач, който ще се играе на 1 юни на стадион " Уембли ".

На " Парк де Пренс " нощес Дортмунд още веднъж пречупи ПСЖ с 1:0, а историческият гол беше дело на ветерана Матс Хумелс. ПСЖ още веднъж уцели няколко греди - четири в този момент и две в първата среща, до момента в който този път " жълто-черните " демонстрираха убийствена успеваемост пред гола. Съчетано с чудесно проведена игра в отбрана и малко шанс, без който е невероятно, за трети път в своята история Дортмунд ще играе край в Шампионска лига.

Рурците чакат спечелилия от двойката Реал Мадрид - Байерн Мюнхен (2:2), които ще изиграят своя реванш през днешния ден. Интересното е, че през 2013 година точно на " Уембли " един против различен в спор за трофея се изправиха Дортмунд и баварците и Байерн сграбчи трофея след 2:1.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР