Tази седмица се наблюдаваше значителна промяна в движението на Етериум

...
Tази седмица се наблюдаваше значителна промяна в движението на Етериум
Коментари Харесай

Над $1 милиард в Етериум напусна крипто борсите

Tази седмица се наблюдаваше забележителна смяна в придвижването на Етериум (ETH), защото огромни количества се теглят от централизираните тържища, което допуска евентуално понижаване на натиска от продажби на пазара на ETH, съгласно прозренията на компанията за крипто разбори IntoTheBlock.

Лукас Аутумуро, началник на изследователската активност на IntoTheBlock, извърши изчерпателен разбор , фокусиран върху чистите потоци на Етериум . Тази метрика наблюдава потока на ETH във и отвън централизираните крипто тържища, като пресмята разликата сред тегленията и депозитите.

Аутумуро акцентира, че през обсъждания интервал от централизираните тържища е излязла зашеметяваща сума, надхвърляща $1 милиард в Етериум. Освен това мрежовите такси на ETH, които са показателни както за готовността за харчене, по този начин и за търсенето на активи, означиха стабилен скок от над 30%.

Успоредно с това Биткойн (BTC) също означи спад в броя си на централизираните тържища, като чистите изходящи потоци възлязоха на $300 милиона. Тази наклонност означи отклоняване от предходния осемседмичен модел на приток. Забележително е, че мрежовите такси на Биткойн набъбнаха с над 50% в границите на същия интервал от време.

Историческите данни сочат, че значителното нарастване на притока на борсата нормално корелира със междинен спад на цените на криптоактивите от 5%, съгласно изследване от 2021 година на Santiment.

Към момента на писане на публикацията ETH се прави оценка на $2,512, което отразява нарастване от 2.64% през последните 24 часа, запазвайки позицията си на втория по величина криптоактив по пазарна капитализация.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР