Тази седмица политиците буквално катастрофираха в темата Истанбулска конвенция и

...
Тази седмица политиците буквално катастрофираха в темата Истанбулска конвенция и
Коментари Харесай

Кой как чете Истанбулската конвенция

Тази седмица политиците безусловно катастрофираха в тематиката Истанбулска спогодба и отложиха утвърждението й. Какво видяха хората в текстовете на конвенцията? 

„ Не считам, че като се одобри Истанбулската спогодба, нещо у нас ще проработи. Трябва да проработят законите, които имаме, а ние имаме прелестни закони. Въпросът е по какъв начин се ползват. Какво ще се промени, когато приемем Истанбулската спогодба? ”, попита в студиото на „ Събуди се ” Андрей Слабаков. 

„ Проблемът в Истанбулската спогодба съгласно мен е обвързван с така наречен „ трети пол ”. Това е целият проблем – за тези нестереотипни функции на пола, които родителите се тормозят, че те би трябвало да бъдат обяснявани на децата и че те биха подтикнали децата към нещо ново, което за множеството от нас не е обикновено ”, разяснява Евгения Калканджиева. 

А към кого е ориентирана Истанбулската спогодба? 

„ Истанбулската спогодба не е ориентирана към европейците, а към имигрантската вълна, тъй като обрязването на девойки не е европейски бит. Искам да блатодаря на Българската православна черква, че анатемоса Истанбулската спогодба ”, добави Андрей Слабаков. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР