Тази седмица бе отново събитийна за Риана. След като родното

...
Тази седмица бе отново събитийна за Риана. След като родното
Коментари Харесай

Слух забремени Риана - тя си трае

Тази седмица бе още веднъж събитийна за Риана. След като родното й място Барбадос се отдели като самостоятелни република, тя бе оповестена за народен воин на страната. Избрана бе освен поради многото си достижения, които славят името на ной-новата република в света, само че и тъй като тя неведнъж протяга ръка в компликация на сънародниците си.

В началото на пандемията звездата подари 700 хиляди $, с които да бъдат закупени респиратори за Барбадос. Сега поради всичко това и доста друго, министър председателят Миа Мотли връчи почетната купа на Риана.

По време на формалното събития певицата бе избрала рокля, която остави малко на въображението. Моделът в цвят печен портокал сложи акцент върху фигурата на Рири. Немного по-късно се популяризира новината, че тя би трябвало да е от половинката си, само че несъмнено, изказванията не бяха подкрепени от страна на Риана, A$AP Rocky или околните на двойката.
свързани новини5943на 18.08.2021
През последните месеци неведнъж се появяват сходни спекулации. Един подобен бе публикуван след появяването на на Met Gala с овърсайз тоалет, който доста сметнаха за ход, с който тя е избрала да скрие фигурата си.

Сега, когато направи тъкмо противоположното и сподели тялото си на показ, реакцията на потребителите онлайн още веднъж е същата. Защото по какъв начин по този начин една жена ще носи разкриващи облекла, в случай че няма плочки, или пък ще реши да закрие тялото си, евентуално тъкмо с цел да избегне сходни мнения за себе си?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР